Körkortsfoto Järfälla

Välkommen till Viksjö Foto i Järfälla! Här erbjuder vi professionell körkortsfotografering. Som erfaren fotograf med leverans av högkvalitativa bilder för ditt körkort, kan vi garantera att ditt körkortsfoto kommer att se bra ut och uppfylla alla nödvändiga krav som krävs för ett nytt körkortsfoto.

Vad du behöver veta vid en körkortsfotografering

När du tar ditt körkortsfoto är det viktigt att vara medveten om de regler och krav som gäller för att undvika problem vid din ansökan. Körkortsfoto, passfoto och visumfoto har liknande krav, men det finns vissa skillnader. Generellt sett bör ditt körkortsfoto uppdateras var tionde år, eller när du ansöker om ett nytt körkort.

Får man ha glasögon på körkortsbild?

Ja, det är tillåtet att bära glasögon på din körkortsbild, men det finns vissa regler och riktlinjer som måste följas för att fotot ska godkännas av Transportstyrelsen. Här nedan är några viktiga punkter att tänka på när du bär glasögon på din körkortsbild:

Ögonen ska vara tydligt synliga

Båda dina ögon måste vara fullt synliga och öppna, utan några hinder från glasögonens bågar eller reflektioner i glasen.

Inga starka reflexer i glasen

Det är viktigt att undvika starka reflexer i glasögonens glas, eftersom dessa reflexer kan göra det svårt att se dina ögon tydligt. Vår fotograf kommer att hjälpa dig med detta genom att justera ljuset och din position under själva körkortsfotograferingen.

Inga färgade glas eller solglasögon

Endast klara glas är tillåtna på körkortsfoton. Färgade glas, solglasögon eller andra typer av glas som döljer dina ögon är inte godkända.

Om möjligt, använd glasögon med antireflexbehandling

Glasögon med antireflexbehandling minskar risken för reflexer i glasen och gör det lättare att uppfylla kraven för körkortsfotot.

Om du följer dessa riktlinjer och arbetar tillsammans med vår fotograf, bör du kunna få en godkänd körkortsbild även om du bär glasögon. Om du är osäker på något, tveka inte att fråga vår fotograf för råd och hjälp under fotograferingen.

Får körkortsfoto vara i färg?

Ja, körkortsfoton får vara i färg. Däremot kommer fotot på det färdiga körkortet att återges i svartvitt.

När du tar ditt körkortsfoto hos Viksjö Foto, använder vi högkvalitativ utrustning och belysning för att säkerställa att ditt foto blir så skarpt, klart och naturligt som möjligt. Vår erfarna fotograf kommer se till att bilden uppfyller alla krav som ställs av Transportstyrelsen, så att du kan vara säker på att ditt körkortsfoto blir godkänt.

Om du har några frågor eller funderingar kring körkortsfoton i färg eller några andra aspekter rörande körkortsfotografering, tveka då inte att kontakta oss eller fråga vår fotograf när du kommer in för din fotografering. Vi är här för att hjälpa dig och se till att du får en positiv och smidig upplevelse inför ditt nästa körkortsfoto.

Hur körkortsfotograferingen går till

För att säkerställa bästa möjliga resultat rekommenderar vi att du förbereder dig inför fotograferingen genom att följa våra tips. Under själva fotograferingen kommer även vår fotograf att guida dig och hjälpa dig att hitta en naturlig och snygg pose. Efter fotograferingen retuscherar vi bilden om det skulle behövas och levererar den till dig, antingen digitalt eller i fysiskt format.

Drop-in för körkortsfotografering

När det kommer till körkortsfotografering erbjuder vi endast drop-in tider, så du behöver inte boka någon tid i förväg. Så när du du är i behov av att ta ett nytt körkortsfoto är det bara att komma förbi butiken på Viksjöplan 3, 175 45 i Järfälla.

Priser och paket vid körkortsfotografering

Vi erbjuder följande priser när det är dags för dig ta ett nytt körkortsfoto:

Vuxen, över 18 – 375 kr

Pensionär – 350 kr

Digitalt – 500 kr

Kontakta oss för information om paketpriser om du är intresserad av att ta flera typer av fotografier, till exempel körkortsfoto, utländska pass- och visumfoto.

Omdömen och kundrecensioner

Vi är stolta över våra nöjda kunder och deras positiva recensioner. Läs några av dem här på vår facebook-sida och lämna mer än gärna även du en recension.

Hitta hit

Viksjö Foto är beläget på Viksjöplan 3, 175 45 i Järfälla.

Du kan nå oss via telefon på antingen 08–580 345 00 eller 070-6275880.

Du kan även maila oss på viksjofoto@gmail.com

Följ oss gärna på facebook för att hålla dig uppdaterad om nyheter och erbjudanden.

Om du har några som helst frågor eller behöver ytterligare information, tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att hjälpa dig med fotografering för ditt nya körkort och göra din körkortsfotografering till en positiv och smidig upplevelse här hos oss på Viksjö Foto.

Rulla till toppen