Bröllopsfotograf Mälardalen

En investering för livet

Att dokumentera bröllopsdagen genom fängslande bilder är ett måste för de flesta brudpar.
Ert bröllop är en av de största och mest betydelsefulla dagarna i ert liv, och att sätta stort värde på er fotografering är att göra en investering för livet.
Med över 30 års erfarenhet inom fotografering och särskild expertis inom bröllopsfoto är jag redo att göra ert bröllop i Mälardalen oförglömligt.
Som bröllopsfotograf är det mitt uppdrag att fånga era kärlekshistorier, och genom att bevara minnen från era speciella stunder kan ni njuta av denna fantastiska dag igen och igen genom vackra fotografier från ert vackra bröllop.

den bästa dagen

Tillsammans fångar vi de finaste stunderna under den bästa dagen i Ert liv.

Fotograferingstjänster på er stora dag

Bröllopsporträtt

På er stora dag vill ni förstås föreviga er kärlek genom vackra porträtt av er tillsammans samt individuella bilder.
Som bröllopsfotograf med fokus i och runt Mälardalen är jag engagerad i att dokumentera er relation och personlighet genom mina kamera.
Jag jobbar med att fånga er naturliga kemi framför kameran och skapar stämningsfulla bilder som verkligen visar hur mycket ni älskar varandra.
Eftersom varje bröllop är unikt skräddarsyr jag varje bröllopsfotografering för att passa era önskemål och förväntningar.
För att kunna leverera så bra bröllopsbilder som möjligt rån ert bröllop behöver vi träffas en tid innan bröllopet för att diskutera era planer och förväntningar ingående.
Det ger oss också möjligheten att kunna utforska olika platser för fotografering för att säkerställa att bilderna blir som ni tänkt er.


Vigselfotografering

Dagen då ni säger ”ja” till varandra är utan tvekan fylld av känslor och oförglömliga ögonblick.
Mitt jobb som bröllopsfotograf är att diskret och professionellt dokumentera vigseln, från brudens ankomst och utbyte av ringar till den avslutande kyssen.
Jag arbetar nära med er och vigselförrättaren för att säkerställa att vi har allt vi behöver för att skapa bästa möjliga bilder.
Ni kommer att kunna blicka tillbaka på dessa kärleksfulla minnen i många år framöver och dela med er av dessa ögonblick med familj och vänner.

Bröllopsfestfotografering

Under ert bröllop kommer ni att tillbringa tid med de som betyder mest för er och fira er kärlek tillsammans.
Jag fångar glädjen och själva essensen av vigseln och bröllopsfesten genom att vara där och dokumentera varenda del av ert bröllop.
Oavsett om det är mingelbilder, dukningar, dekorationer, tal, bröllopstårta, första dansen eller något annat moment ni vill föreviga, finns jag där för att säkerställa att varje detalj bevaras för evigt.
Som en rutinerad bröllopsfotograf med mångårig expertis och tusentals timmar bakom kameran har jag jobbat på många bröllopsfester och har utvecklat en känsla för att fånga ögonblick som kommer att betyda mycket för er långt efter att festen är över.

Gruppbilder

En annan viktig del av bröllopsfoton är de traditionella gruppbilderna. Samla familj och vänner för en underbar samling bilder för att påminna er om de speciella människor som delade er stora dag.
Som er bröllopsfotograf kommer jag att koordinera alla arrangemang för gruppfoton så att ni inte behöver oroa er för detaljerna under själva bröllopet.
Jag gör mitt bästa för att få alla att känna sig bekväma framför kameran och kommer självklart även att vara flexibel och anpassa mig efter omständigheterna runt bröllopet för att se till att alla vänner och familj inte missar något viktigt och kan njuta av den härliga bröllopsfesten.

Minnen för livet

Med en personlig känsla hjälper jag Er att skapa minnen för livet.

Rätt fotostil för ert bröllop

En bröllopsfotograf med en stil som passar just er är viktigt för att förmedla känslan ni önskar för era bröllopsbilder.
Som fotograf har jag utvecklat en varm och naturlig fotostil som fokuserar på att dokumentera äkta känslor, samtidigt som jag integrerar en konstnärlig touch när det passar.
Med denna kombination kan ni vara säkra på att er bröllopsdag kommer att avbildas på det mest ärliga och vackra sättet.
Jag tror att en del av mitt jobb som bröllopsfotograf är att göra er bekväma framför kameran, och jag kommer att arbeta med er för att säkerställa att ni känner er trygga och har kul under hela fotograferingsprocessen på ert bröllop.

Fördjupning i detaljerade bröllopsbilder

Att fokusera på detaljerna är också viktigt för att förstå er bröllopsdag och bevara de små sakerna som har stort värde.
Jag tar mig tid att föreviga alltifrån förlovningsringar och brudbukett till speciella detaljer på klänningen och andra detaljer som kan vara viktiga på ert bröllop.
Genom att lägga stor vikt vid alla olika delar av er dag skapar vi tillsammans en minnesvärd historia som visar upp hela er bröllopsdag från sin bästa sida.

Pris och paket för bröllopsfotografering

Mitt mål som fotograf, särskilt vid bröllopsfoton, är att erbjuda en dag som är skräddarsydd för att passa just er och era önskemål. För att göra detta erbjuder jag olika paket där ni kan välja vilka delar av bröllopsdagen ni vill ha hjälp med fotografering kring, samt antalet timmar jag är på plats.
Paketens priser är skapade för att passa alla budgetar, och jag erbjuder även rabatter vid större bokningar.

För brudpar som är osäkra på exakt vilket paket och vilka tjänster de vill ha kan ni boka in en kostnadsfri konsultation där jag hjälper till att rekommendera ett paket som passar era behov och budget bäst.
Rörande prisuppgifter, betalningsalternativ och ytterligare information, tveka inte att ta kontakt med mig.

Kundrecensioner från andra nöjda bröllopspar

För att säkerställa att ni väljer rätt bröllopsfotograf att föreviga er stora dag är det viktigt att veta vad andra brudpar har att säga om sina erfarenheter. Jag är stolt över att ha mottagit fantastiska recensioner från tidigare kunder som fått hjälp med bröllopsfotografering, vilka ni kan ta del av här nedan för att få en bättre uppfattning om hur jag arbetar och vilka typ av bilder jag levererar.

 

Vi hade Kjelle på vårat bröllop och kan bara rekommendera honom vidare. Han gjorde våran dag totalt från morgonen tills vi lämnade festen. Snabb leverans och bra pris. Så vi har många fina minnen att titta på saker som vi inte minns annars.

Tomas o Christina

 

Vi var på ett bröllop året innan då våra vänner gifte sig. Bokade Kjelle redan då och hade bara kontakt via mail om detta då vi lever utomlands.
Men det fungerade perfekt och vi fick ett otroligt bra resultat. Han fotade alla gäster och tal och detaljer. Han fanns men märktes inte och bilderna fick vi redan 1 vecka efter bröllopet plus att han gjorde även förstoringar och tackkorts bilder supersnabbt. Kan bara säga god ord och verkligen rekommendera
honom till er.

Per o Susanne

 

Vill efter vårat bröllop där vi haft Kjelle som fotograf verkligen rekommendera honom. Vi gifte oss inne i Stockholm och sedan hade vi festen i Järfälla. Han var med på båda ställena och dessutom överraskade han oss och hela sällskapet med ett Bild tagen under bröllopet samma dag. Prisvärd och superproffsig vi kan med varm hand säga att vi kunde inte fått ett bättre resultat än vad vi fått.

Lars o Cecilia

Kontakt och bokning av bröllopsfotograf

När ni känner er redo att boka mig som er bröllopsfotograf för er stora dag, kontakta mig enkelt via telefon eller e-post. Som bröllopsfotograf är jag passionerad och ärlig när det gäller att kommunicera med mina kunder – jag kommer att vara där för att svara på era frågor och diskutera alla aspekter av ert bröllop, från planering hela vägen till leverans av bröllopsbilderna.
Jag erbjuder också möjligheten att boka en konsultation eller träffas inför bröllopet för att diskutera alla detaljer, era önskemål och eventuell bröllopsfotoinspiration som ni vill att jag ska ta hänsyn till. Vi kommer att samarbeta för att säkerställa att vår tid tillsammans är väl planerad och att ni får de absolut bästa bilderna från er stora dag.

Om oss och hitta hit

Min fotostudio ligger i hjärtat av Mälardalen, vilket gör det enkelt för brudpar i området att nå mig. Och lätt för mig att ta mig ut till platsen för ert bröllop.
Geografiskt har jag mig nära till många vackra platser och bröllopsplatser för att säkerställa att era bilder fångar det bästa av vad Mälardalen har att erbjuda. Jag har under åren utforskat de mest fantastiska platserna för bröllopsfoto i området och kan rekommendera många vackra platserna för vårt gemensamma arbete. Oavsett vilket tema, stil eller känsla ni vill förmedla på ert bröllop och genom era bröllopsfoton kommer jag att finnas där för att hjälpa er att föreviga den kanske allra största dagen hittills i era liv.
Tveka inte att kontakta oss via telefon, e-post eller genom att komma förbi vår butik i Viksjö, Järfälla.

Vanliga frågor vid bröllopsfotografering

Vilken är din fotografiska stil

Min fotografiska stil kan beskrivas som varm och naturlig med en konstnärlig och stilistisk touch. Jag fokuserar på att dokumentera äkta känslor och interaktioner mellan brudparet och deras gäster.

Har du tidigare erfarenhet av att fotografera på vår valda plats?

Med över 30 års erfarenhet som fotograf har jag fotograferat på en mängd olika platser inom Mälardalen. Om jag inte tidigare har fotograferat på er specifika plats ser jag alltid till att göra en noggrann research och besöker platsen innan bröllopsdagen för att försäkra mig om att vara väl förberedd.

Vad ingår i ditt paketpris?

Paketpriset inkluderar fotograferingstjänster såsom bröllopsporträtt, vigselfotografering, bröllopsfestfotografering, gruppbilder och detaljbilder. För att möta olika kunders behov erbjuder jag olika paket som inkluderar varierande antal timmar och element.

Hur många timmars täckning ingår i paketet?

Antalet timmars täckning beror på vilket paket ni väljer. Jag erbjuder olika paket för att passa olika behov, från grundläggande täckning på några timmar till full dags-täckning för hela bröllopsdagen.

Får vi alla högupplösta digitala filer?

Ja, ni kommer att få alla högupplösta digitala filer från bröllopets bästa bilder, vilket gör det enkelt för er att dela med vänner och familj eller få framkallade utskrifter.

Hur lång tid tar det att få våra färdiga bilder?

Vanligtvis tar det mellan 4 och 6 veckor att få era färdiga bilder efter bröllopsdagen. Under högsäsong kan det dock ta något längre. Jag strävar alltid efter att leverera era bilder så snart som möjligt utan att tumma på kvalitén.

Vad händer om du blir sjuk eller av någon anledning inte kan komma på bröllopsdagen

Om jag av någon anledning inte kan fotografera ert bröllop, kommer jag att göra mitt bästa för att ordna en annan professionell bröllopsfotograf med motsvarande erfarenhet och stil för att fotografera er bröllopsdag.

 

Har du backup-utrustning?

Ja! Jag har alltid med mig backup-utrustning för att säkerställa att jag kan erbjuda er högkvalitativ bröllopsfotografering oavsett situation. Detta innefattar extra kameror, objektiv, minneskort och belysningsutrustning.

 

Hur fungerar det med copyright på bilderna?

När ni bokar mig som bröllopsfotograf får ni vanligtvis en begränsad copyright, vilket innebär att ni har rätten att använda bilderna för personligt bruk, dela dem med vänner och familj, eller skapa utskrifter. Jag behåller dock rätten att använda bilderna för marknadsföringssyften och i min egen portfölj.

Är du försäkrad?

Ja, jag är fullständigt försäkrad med yrkesansvarsförsäkring och utrustningsförsäkring för att skydda både mig själv och mina kunder.

Hur många bröllop har du fotograferat tidigare?

Under min 30-åriga karriär har jag fotograferat runt 300 bröllop inom Mälardalen och mer därtill. Detta har gett mig den erfarenhet och expertis som krävs för att fånga de viktigaste och mest genuina ögonblicken under ert bröllop.

Vilka typer av produkter erbjuder du (t.ex. utskrifter, etc.)?

Förutom högupplösta digitala filer erbjuder jag en rad produkter som utskrifter i olika storlekar och material. Allt för att ni på bästa sätt ska kunna förundras över och njuta av era bröllopsminnen.

Hur mycket kostar extra timmar?

Extra timmar kan tillkomma för att utöka den täckning som ingår i ert valda paket. Kostnaden varierar då beroende på paketet och antalet extra timmar ni önskar. Jag ger gärna mer information om priser för extra timmar vid en konsultation eller via e-post.

Tar du också brudporträtt före bröllopet?

Ja, jag erbjuder även brudporträtt som tillägg till bröllopstjänsterna. Det är även ett utmärkt sätt för att känna sig bekväm framför kameran och skapa vackra och tidlösa bilder som är skilda från själva bröllopsdagen.

Rulla till toppen