Hästfotograf

Som professionell fotograf specialiserad på fotografering av hästar, har jag, Kjelle Svensson på Viksjö Foto, alltid älskat att föreviga de magiska ögonblicken som hästar skapar. Genom min lins fångar jag de mest fantastiska bilder av hästar som hjälper oss alla att bättre förstå och uppskatta dessa ståtliga djur. Hästfotografering är för mig mer än bara fotografering. Det handlar om att även skapa en vision och överföra denna vision till bilderna samt fånga och visa upp hästens personlighet.

Fotografering av hästar är en konst, och jag har både kunskapen och erfarenheten för att skapa bilder som kan fånga både din och din hästs personlighet. Så om du letar efter en hästfotograf, får du mer än gärna höra av dig. Du kan kontakta mig via e-post på viksjofoto@gmail.com eller ringa till mig på 08-580 345 00, 070-6275880.

Travfoto

Jag har lång erfarenhet av travfotografering vid både tävling och uppvisning för ekipageporträtt.

Hästfotografering Trav

Trav är en av de mest energiska och snabbaste sporterna inom hästvärlden, och jag har lång erfarenhet av att fotografera dessa otroliga djur i full fart. Jag har haft förmånen att fotografera trav både vid tävlingar och vid uppvisningar för ekipageporträtt. Fotografering av trav är en utmaning, men det är också en av de mest givande upplevelserna en hästfotograf kan ha. Jag tar med glädje på mig uppdraget att föreviga din häst i dess helhet, på banan eller i stallet.

Fotografering Hästhoppning

Hästhoppning är kanske den mest spännande typen av hästfotografering, och jag har plåtat vid flertalet tävlingar och uppvisningar. När jag fotograferar hästhoppning, får jag tillfälle att fängsla den spänning och skönhet som kommer fram när hästen stiger uppe i luften. På plats på tävlingar och uppvisningar kommer jag att göra allt jag kan för att fånga just det exakta ögonblicket din häst når toppen av sitt hopp, men även känslan och stämningen som befinner sig innan, under och efter hoppningen.

Hästfotografering Dressyr

Fotografering vid dressyr är en annan aspekt av min yrkesverksamhet. I denna sport ser vi hästen och ryttarens perfekta samspel, och min roll är att föreviga detta ögonblick med min kamera. Om du någonsin har sett en dressyrprestation, vet du hur vacker och elegant denna sport kan vara. Under en fotografering är det min uppgift att överföra denna upplevelse till en statisk bild – en som får oss att hålla andan och minnas ögonblicket för alltid.

Jag välkomnar alla att besöka mig på Viksjö Foto, Viksjöplan 3, i Järfälla för att se mer av mina bilder och diskutera hur jag kan hjälpa till att skapa minnesvärda bilder av dig och din häst. Vidare kan du även skicka mig ett meddelande genom min e-post om du är intresserad, eller ringa mig för att diskutera hur jag kan assistera och föreviga dig och din häst.

Varmt välkommen!

Hästhoppning

Jag fotograferar gärna tävlingar och uppvisningar inom både hästhoppning och dressyr.

Vanliga frågor och svar vid fotografering av hästar

Hur förbereder du hästarna och deras ägare för en fotograferingssession?

Varje fotografering och session är unik, jag börjar alltid med att ta god tid på mig att lära känna både dig och din häst. Jag tar reda på era starka sidor och personligheter, samt din och hästens komfortnivå framför kameran. Mitt mål är alltid att skapa en avslappnad och trygg atmosfär för alla inblandade, vilket resulterar i mer autentiska och naturliga bilder på dig och din häst.

Vilken utrustning använder du för hästfotografering?

Jag använder professionell fotograferingsutrustning av hög kvalitet. Den specifika utrustningen kan variera beroende på situationen, men ofast kan det utöver kamera handla om olika objektiv för att fånga olika perspektiv och en serie blixtar för att se till att varje detalj är perfekt belyst.

Vad ingår i en fotograferings-session med dig?

När du bokar en fotograferings-session med mig får du tillgång till min expertis och passion för hästfotografering. Jag erbjuder en personlig upplevelse där jag kommer att hjälpa till med allt från att förbereda hästarna till att välja rätt omgivningar och positioner för bilderna. Efter fotograferingen kommer jag sedan att redigera och leverera högkvalitativa digitala bilder du kommer att älska.

Rulla till toppen